Ο Χώρος μας

Σύγχρονες εγκαταστάσεις, Ευχάριστο περιβάλλον!

Είσοδος στο χώρο μας

Το κέντρο φυσικοθεραπείας ΙΑΣΙΣ βρίσκεται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, επί της οδού Κρυστάλλη 10 (1ος όροφος). Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο που διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα για την αποκατάσταση ασθενών με ορθοπαιδικές/μυοσκελετικές/νευρολογικές και άλλες παθήσεις και αθλητικές κακώσεις.

Αίθουσα Ηλεκτροθεραπείας/Μηχανοθεραπείας

Το φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει μια μεγάλη αίθουσα Μηχανοθεραπείας, όπου η κάθε θέση θεραπείας χωρίζεται από την άλλη, έτσι ώστε ο ασθενής να διατηρεί την ιδιωτικότητά του. Στο χώρο υπάρχουν 3 θέσεις θεραπείας και όλα τα μέσα φυσικοθεραπείας, όπως: 3 συσκευές ηλεκτροθεραπείας και υπερήχων, laser σάρωσης και σημειακό, κρουστικός υπέρηχος και συσκευή συντονισμένων ραδιοσυχνοτήτων.

Αίθουσα Γυμναστηρίου 1

Το κέντρο φυσικοθεραπείας ΙΑΣΙΣ διαθέτει μεγάλο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, όπου οι ασθενείς εκτελούν -υπό την εποπτεία του φυσικοθεραπευτή τους- το θεραπευτικό πρόγραμμα ασκήσεων που ενδείκνυται για την περίπτωσή τους. Η θεραπευτική γυμναστική συμβάλλει σημαντικά στο επιτυχές αποτέλεσμα αποκατάστασης.

Αίθουσα Γυμναστηρίου 2

Το γυμναστήριο του ΙΑΣΙΣ είναι πλήρως εξοπλισμένο με πολύζυγο, τροχαλία, βαράκια, σουηδικές μπάλες, λάστιχα αντίστασης, δίσκους ισορροπίας, ιμάντες TRX κ.ά. Στο χώρο του υπάρχουν, επίσης, άλλες 2 θέσεις θεραπείας. Η μια χρησιμοποιείται για προβλήματα άκρας χείρας και αγκώνα, ενώ η άλλη για ενήλικες με νευρολογικά νοσήματα.

Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία

Στο χώρο μας υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για την παιδιατρική φυσικοθεραπεία, καθώς το κέντρο ΙΑΣΙΣ εξειδικεύεται και σε αυτόν τον τομέα. Στην αίθουσα αυτή γίνονται θεραπείες παιδιών με νευρολογικά και άλλα προβλήματα, με τη χρήση παιχνιδιών και άλλων ερεθισμάτων.

Χώρος αναμονής/Γραφείο διεύθυνσης

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας ΙΑΣΙΣ υπάρχει, επίσης, άνετος χώρος αναμονής ασθενών και συγγενών, καθώς και γραφείο προσωπικού για την ομάδα των φυσικοθεραπευτών. Το φυσικοθεραπευτήριο λειτουργεί υπό την επιστημονική διεύθυνση των έμπειρων φυσικοθεραπευτών, Ελευθεριάδου Ευγενίας και Πάγκαλου Μιχάλη.